Når vikinger slåss Kirsten Weiss

ISBN:

Published: January 3rd 2008

Hardcover

219 pages


Description

Når vikinger slåss  by  Kirsten  Weiss

Når vikinger slåss by Kirsten Weiss
January 3rd 2008 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 219 pages | ISBN: | 5.20 Mb

Skandinaviske virksomheder har set fidusen i at slå sig sammen - det viser et stigende antal virksomhedsopkøb og fusioner. En vigtig årsag er den fristende udsigt til et hjemmemarked med 19 millioner forbrugere, der til forveksling ligner hinanden.MoreSkandinaviske virksomheder har set fidusen i at slå sig sammen - det viser et stigende antal virksomhedsopkøb og fusioner. En vigtig årsag er den fristende udsigt til et hjemmemarked med 19 millioner forbrugere, der til forveksling ligner hinanden.

Men ikke alle skandinaviske fusioner og samarbejder er lykkelige. Ved forhandlingsbordene forvandles fusionsdrømme hyppigt til landskampe, og det, der ellers så let ud, løber ofte ind i store problemer. Fordi skandinaver ikke er ens som umiddelbart forventet, for eksempel er forskellene i møde- og forhandlingskultur tydelige.I SAS har de diskuteret i 60 år. Coop Norden måtte opgive at finde fælles fodslag, mens man i Arla Foods - siden fusionen mellem danske MD Foods og svenske Arla - på den hårde måde har lært noget om svenskere og danskere.

Nordea, der er sammensmeltningen af fire nordiske bankvirksomheder, fik sin ligeværdige fusion men også en træg start, hvor synergierne kom langt senere end ventet.”Når vikinger slås” er den første bog på dansk om de samarbejdsproblemer, der kan opstå når virksomheder skal arbejde på tværs af landegrænser i Skandinavien.

Bogen sætter fingeren på kulturbarriererne og viser, hvordan forskellene kan udnyttes og med succes være med til at skabe en skandinavisk drømmeledelse.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Når vikinger slåss":


lp2-arch.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us